Dieuw's in New York City

Welkom bij nieuws van Dieuw's

Vandaag neem ik jullie mee op  reis door mijn culinaire ontdekkingen in New York City. Vijf dagen lang dook ik in de wereld van zoete lekkernijen en hartige bagels, en laat me je vertellen, het was een smaakvol avontuur om nooit te vergeten.

Mijn reis begon bij Krispy Kreme Doughnuts, waar ik werd verwelkomd door de verleidelijke geur van versgebakken donuts. Elke hap was een zachte, smeltende traktatie die mijn smaakpapillen betoverde. Van klassieke glazuur tot verrassende smaken, elke donut was een kunstwerk op zich.

Op de tweede dag stond Liberty Bagels op mijn route. Hier ontdekte ik de veelzijdigheid van bagels met een regenboogbagel en een kaneelbagel, beide rijkelijk besmeerd met romige roomkaas. Het was de perfecte combinatie van hartig en zoet!

Bij Levain Bakery kon ik de koekjes niet laten liggen. Met een knapperige korst en een zachte binnenkant, waren deze koekjes zeker de moeite waard. Hoewel de chocolade niet helemaal aan mijn Nederlandse smaak voldeed, was de algehele ervaring toch leuk!

Verder ben ik langs geweest bij Little Cupcake Shop. Dit zag er super schattig uit, ik had hier een taartpunt bestelt, hij was wel lekker maar super machtig. Iets te veel suiker voor mij..

Een hoogtepunt van mijn reis was mijn bezoek aan Magnolia's Bakery, waar ik hun beroemde bananenpudding proefde. Elke lepel bracht een explosie van smaak, met lagen van romige pudding, verse bananen en kruimelige koekjes. Het was een hemelse traktatie die me deed verlangen naar meer. Daarom zijn we ook voor een tweede keer gegaan! ;)

Als je leuk foto's aan het maken bent bij Dumbo, ga dan even lang Butler. Een leuk koffietentje met een heerlijke French Toast roll! Zeker het proberen waard.

Op mijn laatste ochtend in de stad keerde ik terug naar Liberty Bagels voor een French Toast bagel, die mijn verwachtingen overtrof met zijn heerlijke smaak en perfecte textuur. Dit was by far de beste bagel die ik ooit heb gegeten! Het was de ideale afsluiting van mijn culinaire avontuur in New York City.

Met mijn buik vol heerlijke herinneringen en mijn hoofd vol nieuwe smaakcombinaties keer ik terug naar huis. Bedankt dat je mijn culinaire reis hebt gevolgd. Ik kan niet wachten om mijn volgende avonturen met jullie te delen! Tot snel!

Back to blog