Over Dieuw's

Lees en leer meer over hoe Dieuw's Bakkerij gestart is en wat de plannen zijn voor in de toekomst!

Het begin

Dieuwertje's Passie

Dieuw's Bakkerij en Dieuwertje's Passie
Dieuw's Bakkerij is opgericht door Dieuwertje, liefdevol bekend als Dieuw. Haar passie voor bakken begon al op de middelbare school, waar ze taarten en cupcakes maakte. Hoewel haar liefde voor bakken tijdens haar hbo-studie op een laag pitje stond, ontdekte ze later dat dit haar ware roeping was. In februari 2020 ontstond het idee om een bakkerij te openen, gevestigd in Tussen de Vaarten Almere.

de Volgende stap

Van Oude Kroeg tot Prachtige Bakkerij

Dieuw's Bakkerij vond zijn oorsprong in een oude kroeg, ooit het toneel van borrels en feestjes. Ondanks de uitdagingen van de COVID-19-pandemie, transformeerde Dieuwertje de ruimte tot een prachtige bakkerij. Officieel ingeschreven in januari 2021, groeide Dieuw's Bakkerij tussen 2021 en 2022 uit tot een succesvol bedrijf.

Tot nu

Nieuwe Uitdagingen en Toekomstige Groei

Sinds mei 2023 straalt Dieuw's Bakkerij in het centrum van Almere. Ontdek onze heerlijke bakkerij en knusse koffietentje. Elke dag bereiden we verse lekkernijen. Of je nu spontaan langskomt of een speciale traktatie nodig hebt voor een verjaardag of feest, Dieuw's Bakkerij staat voor je klaar. Laat ons je smaakpapillen verwennen en geniet van de zoete momenten in het leven!